Word adoptieouder! 

Alle dieren in Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon en AquaZoo Leeuwarden zijn beschikbaar voor adoptie. Of u nu als particulier of als bedrijf een dier wilt adopteren, er is voor elk wat wils. De bijdrage van de adoptie zal worden gebruikt om de goede doelen van Stichting Wildlife te ondersteunen. U kunt zelf een dier adopteren of een adoptie cadeau doen.

Categorieën

Het is mogelijk uw favoriete diersoort te adopteren in één van de zeven categorieën. Elke categorie heeft zijn eigen voordelen. U bent al adoptieouder vanaf € 25 per jaar.

In de categorie A en B adopteert u een individueel dier. Het kan dus voorkomen dat uw specifieke keuze niet meer beschikbaar is. De adoptieadministratie zal dan contact met u opnemen.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Uw bijdrage komt ten goede aan onze natuurbeschermingsprojecten.
  • U ontvangt vier tot zes keer per jaar een nieuwsmail.
  • Adopties in alle categorieën krijgen een vermelding op onze website en ontvangen een certificaat en foto van de diersoort. (Binnen vier weken na ontvangst van de betaling wordt deze per post verzonden.) 
  • Categorie A t/m E krijgen een vermelding op een centrale plek in het park. (Deze borden/stickers worden tot zes keer per jaar aangepast.)
  • Categorie A t/m E ontvangen een uitnodiging voor de jaarlijkse adoptiedag voor vier personen. Tijdens deze dag zijn er allerlei activiteiten in het park voor de adoptieouders.
  • Categorie F ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse wandeling in het park waar geadopteerd is. Deze is voor 1 persoon per adoptie. U krijgt een rondleiding van 2 uur.
  • In de categorie A t/m D krijgt u vrijkaarten voor een Libema dierenpark naar keuze. (In de categorie A en B kunt u kiezen voor abonnementen in plaats van vrijkaarten, deze zijn voor het park waar u adopteert en zijn persoonsgebonden)
  • Categorie A t/m C ontvangt één keer per adoptieperiode een update over de geadopteerde diersoort per email.
  • Categorie A en B ontvangen éénmaal per jaar een exclusieve rondleiding (wandeling) inclusief entree voor zes personen. Deze rondleiding is op afspraak via de adoptieadministratie. De adoptieouder maakt deze afspraak zelf.
  • Vier tot zes weken voor het aflopen van de adoptie krijgt u per e-mail een bericht omtrent een eventuele verlenging. De adoptie wordt dus niet automatisch verlengd.

Categorie A - Maatwerk

In 'Categorie A' adopteert u een individueel dier vanaf € 1.000 per jaar. In deze categorie draait het om maatwerk. Het is mogelijk naast de genoemde voordelen, diverse extra’s te bespreken. Dit is afhankelijk van het bedrag. Bijvoorbeeld een bord met uw naam / logo bij het verblijf van de dieren, extra vrijkaartjes voor een bedrijfsuitje, etc. Deze extra's worden tussen de adoptieouder, het park en de stichting besproken en vastgelegd.

Adoptiedag / Adoptieavond 

Adoptieouders in de categorie A t/m E ontvangen één keer per jaar een uitnodiging voor een adoptieavond/adoptiedag in het park waar geadopteerd is. U mag deelnemen met vier personen. De horeca in het park is geopend zodat u eten kunt kopen, maar zelf meenemen is ook een optie.

Overdag bent u al van harte welkom in het park, maar de activiteiten die speciaal voor onze adoptieouders georganiseerd gaan worden zullen ’s avonds plaatsvinden. Tijdens de avond is het de wandelroute van het park exclusief geopend voor adoptieouders. Uiteraard kunt u op deze avond op eigen gelegenheid uw eigen dier(soort) opzoeken en genieten van het dierenpark. Deze avond worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor de adoptieouders. Deze zullen van park tot park verschillen, maar denk hierbij aan kijkjes achter de schermen in stallen, voederkeuken of operatiekamer, helpen bij het maken van verrijking, voederpresentaties, uitleg over onze projecten, en ga zo maar door.

Leer meer: https://www.stichtingwildlife.nl/nieuws/adoptiedagen-2022/

Data activiteiten 2022

In 2022 zijn er diverse activiteiten voor adoptieouders. Deze zijn:

Safaripark Beekse Bergen
Categorie F - Wandeling - 13 mei 2022 (18 - 20 uur)
Categorie A t/m E - Adoptiemiddag/avond - 11 juni 2022

Dierenrijk
Categorie F - Wandeling - 21 mei 2022 (14 tot 16 uur)
Categorie A t/m E -Adoptiemiddag/avond - 18 juni 2022

ZooParc Overloon
Categorie A t/m E - Adoptiemiddag/avond - 25 juni 2022
Categorie F - Wandeling - 4 september 2022 (15:30-17:30)

AquaZoo Leeuwarden
Categorie F - Wandeling - 1 juni 2022 - (15:00 - 17:00)
Categorie A t/m E - Adoptiemiddag/avond - 4 juni 2022

Uitnodigingen adoptieactiviteiten verzonden

Voor de verschillende activiteiten worden uitnodigingen per email verzonden. Hieronder kunt u terug zien wanneer deze verzonden zijn.

Safaripark Beekse Bergen
Adoptiewandeling Cat F - Verzonden op 16 april 2022 - Aanmelden kan tot 5 mei 2022 - Wandeling is 13 mei 2022.
Adoptieavond Cat A t/m E + (Platinum, Goud, Zilver, Brons) - Verzonden op 3 mei 2022 - Aanmelden kan tot 3 juni 2022 - Adoptieavond is 11 juni 2022

Dierenrijk
Adoptiewandeling Cat F - Verzonden op 24 april 2022 - Aanmelden kan tot 15 mei 2022 - Wandeling is 21 mei 2022.
Adoptieavond Cat A t/m E + (Platinum, Goud, Zilver, Brons) - Verzonden op 14 mei 2022 - Aanmelden kan tot 9 juni 2022 - Adoptieavond is 18 juni 2022

AquaZoo Leeuwarden
Adoptiewandeling Cat F - Verzonden op 30 april 2022 - Aanmelden kan tot 21 mei 2022 - Wandeling is 1 juni 2022.
Adoptieavond Cat A t/m E  + (Platinum, Goud, Zilver, Brons) - Verzonden 30 april 2022 - Aanmelden kan tot 27 mei 2022 - Adoptieavond is 4 juni 2022

ZooParc Overloon
Adoptieavond Cat A t/m E  + (Platinum, Goud, Zilver, Brons) - Verzonden 18 mei 2022 - Aanmelden kan tot 16 juni 2022 - Adoptieavond is 25 juni 2022

Meld u aan als adoptieouder

Adoptie aanvragen
Heeft u interesse in een adoptie? Bekijk hieronder de adoptiedieren per park. Heeft u een keuze gemaakt? Vul dan in het formulier de diersoort in die u wilt adopteren en in welke categorie. De adoptieadministratie zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen per e-mail. (Het kan voorkomen dat ons bericht in uw ongewenste mail komt.)

Vragen of meer informatie?
Heeft u vragen over een adoptie? Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de adoptieadministratie via adoptie@stichtingwildlife.nl.

De adoptieadministratie is aanwezig op zaterdag. Aanvragen worden dan verwerkt.

Diersoorten per park 
Adoptielijst Safaripark Beekse Bergen
Adoptielijst Dierenrijk
Adoptielijst ZooParc Overloon
Adoptielijst AquaZoo Leeuwarden

Vul het onderstaande formulier in om de adoptieaanvraag in te dienen 

Selecteer een park
Safaripark Beekse Bergen
Dierenrijk
ZooParc Overloon
AquaZoo Leeuwarden
Kies uw categorie
Categorie A - € 1.000,00 of meer per jaar
Categorie B - € 750,00 per jaar
Categorie C - € 500,00 per jaar
Categorie D - € 250,00 per jaar
Categorie E - € 100,00 per jaar
Categorie F - € 50,00 per jaar
Categorie G - € 25,00 per jaar