Word adoptieouder!

Alle dieren in Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon en AquaZoo Leeuwarden zijn beschikbaar voor adoptie. Of u nu als particulier of als bedrijf een dier wilt adopteren, er is voor elk wat wils. De bijdrage van de adoptie zal worden gebruikt om de goede doelen van Stichting Wildlife te ondersteunen. U kunt zelf een dier adopteren of een adoptie cadeau doen.

Categorieën

Het is mogelijk uw favoriete diersoort te adopteren in één van de zeven categorieën. Elke categorie heeft zijn eigen voordelen. U bent al adoptieouder vanaf € 25 per jaar. Elke diersoort is in elke categorie te adopteren.

In de categorie A en B adopteert u een individueel dier. Het kan dus voorkomen dat uw specifieke keuze niet meer beschikbaar is. De adoptieadministratie zal dan contact met u opnemen.

Klik op de onderstaande onderwerpen voor meer informatie over ons adoptieplan.

Wat mag u van ons verwachten?

Categorie A

• U ontvangt vier tot zes keer per jaar een nieuwsmail.
  • Adopties in alle categorieën krijgen een vermelding op onze website en ontvangen een certificaat en foto van de diersoort. (Binnen vier weken na verwerking van de betaling wordt het certificaat per post verzonden.)
  • U krijgt een vermelding op een centrale plek in het park. (Deze borden/stickers worden vier tot zes keer per jaar aangepast.)
  • U ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse adoptiedag voor vier personen. Tijdens deze dag zijn er allerlei activiteiten in het park voor de adoptieouders.
  • U ontvangt één keer per adoptieperiode een update over de geadopteerde diersoort per email.
  • U ontvangt 8 dagtickets of 4 abonnementen van het park waar is geadopteerd.
  • U ontvangt éénmaal per jaar een exclusieve rondleiding (wandeling) inclusief entree voor zes personen. Deze rondleiding is op afspraak via de adoptieadministratie. De adoptieouder maakt deze afspraak zelf.
  • Vier tot zes weken voor het aflopen van de adoptie krijgt u per e-mail een bericht omtrent een eventuele verlenging. De adoptie wordt dus niet automatisch verlengd.
  • Maatwerk
    • In 'Categorie A' adopteert u een individueel dier vanaf € 1.000 per jaar. In deze categorie draait het om maatwerk. Het is mogelijk naast de genoemde voordelen, diverse extra’s te bespreken. Dit is afhankelijk van het bedrag. Bijvoorbeeld een bord met uw naam / logo bij het verblijf van de dieren, extra vrijkaartjes voor een bedrijfsuitje, etc. Deze extra's worden tussen de adoptieouder, het park en de stichting besproken en vastgelegd.

Categorie B

• U ontvangt vier tot zes keer per jaar een nieuwsmail.
  • U ontvangt 6 dagtickets of 4 abonnementen van het park waar is geadopteerd.

Categorie C

• U ontvangt vier tot zes keer per jaar een nieuwsmail.
  • U ontvangt 4 dagtickets voor een dierenpark van Libéma naar keuze.

Categorie D

• U ontvangt vier tot zes keer per jaar een nieuwsmail.
  • U ontvangt 2 dagtickets voor een dierenpark van Libéma naar keuze.

Categorie E

Categorie F

• U ontvangt vier tot zes keer per jaar een nieuwsmail.
  • U ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse wandeling in het park waar geadopteerd is. Deze is voor 1 persoon per adoptie. U krijgt een rondleiding van 2 uur.

Categorie G

Adoptieavond

Adoptieouders in de categorie A t/m E ontvangen één keer per jaar een uitnodiging voor een adoptieavond in het park waar geadopteerd is. U mag deelnemen met vier personen. De horeca in het park is geopend zodat u eten kunt kopen, maar zelf meenemen is ook een optie.

Overdag bent u al van harte welkom in het park, maar de activiteiten die speciaal voor onze adoptieouders georganiseerd gaan worden zullen ’s avonds plaatsvinden. Tijdens de avond is het de wandelroute van het park exclusief geopend voor adoptieouders. Uiteraard kunt u op deze avond op eigen gelegenheid uw eigen dier(soort) opzoeken en genieten van het dierenpark. Deze avond worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor de adoptieouders. Deze zullen van park tot park verschillen, maar denk hierbij aan kijkjes achter de schermen in stallen, voederkeuken of operatiekamer, helpen bij het maken van verrijking, voederpresentaties, uitleg over onze projecten, en ga zo maar door.

Leer meer: https://www.stichtingwildlife.nl/nieuws/adoptiedagen-2022/

Data activiteiten 2022

De activiteiten van 2022 hebben allemaal plaatsgevonden. Begin 2023 worden de data voor 2023 bekend gemaakt via de website en facebookpagina.

Data activiteiten 2023

In 2023 zullen er wederom diverse activiteiten zijn, zoals adoptieavonden en de wandelingen voor Cat F adoptieouders.
    De data zullen begin 2023 worden bekend gemaakt.

Meld u aan als adoptieouder

Adoptie aanvragen
    Heeft u interesse in een adoptie? Bekijk hieronder de adoptiedieren per park. Heeft u een keuze gemaakt? Vul dan in het formulier de diersoort in die u wilt adopteren en in welke categorie. Alle diersoorten zijn in alle categorieën te adopteren. De adoptieadministratie zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen per e-mail. (Het kan voorkomen dat ons bericht in uw ongewenste mail komt.)

Vragen of meer informatie?
    Heeft u vragen over een adoptie? Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de adoptieadministratie via adoptie@stichtingwildlife.nl.

De adoptieadministratie is aanwezig op zaterdag. Aanvragen worden dan verwerkt.

Diersoorten per park
    Adoptielijst Safaripark Beekse Bergen
    Adoptielijst Dierenrijk
    Adoptielijst ZooParc Overloon