AquaZoo Leeuwarden

In AquaZoo Leeuwarden zijn ook vrijwilligers van Stichting Wildlife actief. Zij zorgen door diverse educatieve activiteiten dat uw bezoek aan Aquazoo Leeuwarden een nog betere beleving is.

Rondleidingen
De vrijwilligers van Stichting Wildlife zorgen in AquaZoo Leeuwarden voor verschillende soorten rondleidingen, van familie-uitjes tot schoolreisjes. Alle rondleidingen worden door de vrijwilligers gegeven. Zij vertellen alle mooie verhalen over de dieren in het park maar zeker ook de verhalen over deze dieren in het wild. Tijdens de rondleiding komt u ook langs de foute souvenierwinkel. Hier ziet u voorbeelden van souveniers die u niet mee moet nemen als u in het buitenland op vakantie gaat. Hun missie is om de bezoekers te laten verwonderen over de mooie natuur die AquaZoo Leeuwarden biedt.

Rondleidingen kunnen in principe op elke weekdag en tijdstip geboekt worden. Wilt u een rondleiding boeken, kijk hier op de website van AquaZoo Leeuwarden.

Informatiestand
Op de drukke dagen kunt u bij de doorloopverblijven van bijvoorbeeld de kangoeroes en de ringstaartmaki’s ook vrijwilligers tegenkomen. Wij staan hier met een informatiestand met allerlei leuke weetjes over deze dieren. Natuurlijk is dit het moment om al uw vragen te stellen over de dieren, Stichting Wildlife en de dierentuin.

Adopties
Ook in AquaZoo Leeuwarden zijn alle dieren te adopteren. De namen van de adoptieouders (categorie A t/m E) zijn te vinden op de Wildlife Ark in AquaZoo Leeuwarden. Voor meer informatie over alle adopties kijk dan snel hier!

Vrijwilliger worden
Aangezien het park ontzettend hard groeit in bezoekersaantallen hebben we elk jaar weer nieuwe enthousiaste vrijwilligers nodig. Denkt u die persoon te zijn die wij nodig hebben? Vindt u het leuk om bezoekers van AquaZoo Leeuwarden enthousiast te maken over de natuur en de dieren die daarbij horen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.