Vrijwilligers gezocht voor Stichting Wildlife in ZooParc Overloon

8 oktober 2022

Stichting Wildlife zoekt vrijwilligers in ZooParc Overloon!

ZooParc Overloon is op zoek naar enthousiaste educatieve vrijwilligers die het leuk vinden om samen met een gedreven team van vrijwillige gidsen van Stichting Wildlife rondleidingen te geven, activiteiten te organiseren en toezicht te houden in de doorloopgebieden in het park.

Stichting Wildlife is sinds 2015 actief in ZooParc Overloon en de groep bestaat momenteel uit 24 vrijwilligers. ZooParc staat garant voor avontuurlijke ontmoetingen met bijzondere diersoorten in een prachtige, natuurlijke omgeving. De vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in het park in om geld te genereren voor diverse natuurbeschermingsprojecten en om de bezoekers hierover te informeren.

Opleiding
De stichting verzorgt voor alle nieuwe vrijwilligers een gedegen cursus, zodat zij goed voorbereid aan de slag kunnen. Iedereen die ouder is dan 18 jaar, de Nederlandse taal beheerst en enthousiast is kan vrijwilliger worden in ZooParc Overloon. Een vrijwilliger is minimaal twee halve dagen per maand beschikbaar, werktijden zijn altijd in overleg en worden in een rooster vastgelegd.

Enthousiast?
Al enthousiast geworden, zin om de handen uit de mouwen te steken en niet vies van een nieuwe uitdaging? Op zaterdag 15 oktober om 10.00 uur is er een informatieochtend het park. Voor meer informatie of aanmelden: n.meboer@zooparc.nl