Vrijwilligers gezocht voor Stichting Wildlife in Safaripark Beekse Bergen

3 oktober 2022

Stichting Wildlife zoekt vrijwilligers in de Beekse Bergen!

Heb jij een passie voor dieren en wil je dat graag overbrengen op onze bezoekers? Dan zijn wij opzoek naar jou! Stichting Wildlife is namelijk opzoek naar enthousiaste vrijwilligers om het gezellige team in de Beekse Bergen te versterken!

Als vrijwilliger van Stichting Wildlife in de Beekse Bergen zet jij jezelf in om de bezoekers alles te leren over dieren en natuurbescherming. Dat doen we als gastheer of gastvrouw tussen de loslopende ringstaartmaki’s, waar we direct een oogje in het zeil houden . Daarnaast sta je in ons museum, genaamd ‘de Kraal’ waar een hoop te zien en te leren is. Naast een passie voor de natuur moet je het dus ook leuk vinden om tussen de mensen te staan.

Behalve leren kunnen bezoekers ook dingen kopen in de Kraal, denk aan emmertjes olifantenmest, bloemzaden en armbandjes. Deze opbrengsten gaan weer naar de projecten waarmee we de dieren in het wild een handje helpen.

Voordat je als vrijwilliger aan de slag gaat volg je eerst een cursus. Daar leer je alles over de Stichting, het park en natuurlijk de dieren en projecten. De cursus vindt plaats op enkele zondagen in november tot en met maart.

We zijn opzoek naar mensen die de Nederlandse taal beheersen, minimaal 4 dagdelen in de maand kunnen (waarvan 1 in het weekend) en goed ter been zijn.

Natuurlijk krijg je er ook iets voor terug! Naast gezellige collega’s krijg je ook werkkleding, reiskostenvergoeding (tot 20 kilometer), jaarkaarten voor de Beekse Bergen voor jezelf én een extra persoon, personeelsfeesten (en uitjes!) en een kerstpakket.

Interesse?
Op 27 november houden we een vrijblijvende informatieochtend. Opgeven kan door te mailen naar: info@stichtingwildlife.nl