Vrijwilligers gezocht voor Safaripark Beekse Bergen

31 maart 2022

Safaripark Beekse Bergen is op zoek naar enthousiaste educatieve vrijwilligers die het leuk vinden om samen met een gedreven team van Stichting Wildlife toezicht te houden in het doorloopgebied met halfapen in het park en bezoekers op diverse manieren uitleg te geven over bedreigde dieren en onze natuurbeschermingsprojecten.

Stichting Wildlife is al sinds 1985 actief in het Safaripark en de groep vrijwilligers bestaat momenteel uit bijna vijftig personen. Zij zetten zich naast educatie op verschillende manieren in om geld te genereren voor diverse natuurbeschermingsprojecten.

Opleiding
De stichting verzorgt voor alle nieuwe vrijwilligers een gedegen opleiding, zodat zij goed voorbereid aan de slag kunnen. Iedereen die ouder is dan 18 jaar, de Nederlandse taal beheerst en enthousiast is kan vrijwilliger worden in Safaripark Beekse Bergen. Een vrijwilliger is minimaal vier halve dagen per maand beschikbaar, werktijden zijn altijd in overleg en worden in een rooster vastgelegd.

Enthousiast?
Al enthousiast geworden, zin om de handen uit de mouwen te steken en niet vies van een nieuwe uitdaging? Op zondagmiddag 24 april 2022 is er een informatiebijeenkomst in het park. Voor meer informatie of aanmelden: info@stichtingwildlife.nl