Extra donatie Rode Panda

Ieder jaar staat één van de natuurbeschermingsprojecten van Stichting Wildlife extra in het zonnetje. In 2018 was dat het Red Panda Network. Het Red Panda Network heeft een donatie van €5000 ontvangen van Stichting Wildlife. Daarnaast zijn er in de parken waar Stichting Wildlife actief is extra activiteiten georganiseerd waarmee €20.000 extra is opgehaald voor het Red Panda Network.

Wij zijn een stichting die zich inzet voor diverse natuurbeschermingsprojecten. Wij zijn actief in Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon en AquaZoo Friesland. Op deze parken zijn veel extra activiteiten georganiseerd voor het Red Panda Network. Er zijn polsbandjes verkocht; er is een breakfast at the Zoo in ZooParc Overloon geweest; er zijn extra activiteiten georganiseerd op International Red Panda Day (15 sept); schemertours gehouden in ZooParc Overloon en AquaZoo Friesland; en er is zelfs een sponsorloop in ZooParc Overloon gehouden door Sint Jozefschool uit Holthees

Red Panda Network
Red Panda Network is actief in Nepal, ze beschermen de rode panda en hun leefgebied in het Himalayagebergte. Dit doen zij door middel van educatie en samenwerking met de lokale bevolking. Ze doen onderzoek naar het aantal rode panda’s, geven educatie op scholen en herstellen leefgebieden. Daarnaast werken zij ook samen met de lokale bevolking om duurzame landbouw te ontwikkelen.

Vrijwilligers
Dankzij alle activiteiten die georganiseerd zijn hebben wij nog eens €20.000 extra opgehaald voor het Red Panda Network. Dit is allemaal mogelijk geweest door de inzet van de vrijwilligers, verzorgers, rangers en alle andere medewerkers die dit voor elkaar hebben gekregen. Stichting Wildlife wil ook iedereen bedanken die een donatie heeft gedaan. 

Nieuwsoverzicht