Busreis 2019 Burgers' Zoo

4 juni 2019

Op zondag 2 juni vond de jaarlijkse busreis voor onze gouden en platinum vrienden naar een bevriend dierenpark plaats. Een deel van de adoptieouders ging op eigen gelegenheid en een deel gezamenlijk vanaf het Safaripark met een touringcar van adoptieouder Sabeh Tours.

Dit jaar waren we welkom in Burgers' Zoo. Na een kopje koffie werden de adoptieouders opgehaald door de vrijwillige gidsen van Stichting Vrijwilligers van Burgers' Zoo. Tijdens de rondleiding namen we een kijkje in de Mangrove en bij de nieuwe verblijven van onder andere de doodshoofdaapjes en ringstaartmaki's. Na deze rondleiding werd er genoten van een lunch.

Wij hadden ook nog een verrassing voor Burgers' Zoo. Zij steunen al jaren een fantastisch natuurbeschermingsproject in Belize. Ons bestuur gaf directeur Alex van Hooff een donatie van € 750 voor dit project!

De rest van de dag hadden de adoptieouders vrije tijd om het park zelf te verkennen. Het was een zeer geslaagde dag en willen Burgers' Zoo dan ook bedanken voor de goede zorgen!

Klik hier voor meer informatie over het Belize project van Burgers' Zoo.
Meer foto's zijn te vinden op onze Facebookpagina.