Aangepaste agenda 2020

Om de adviezen van het RIVM te volgen hebben wij een aantal data van onze activiteiten verschoven. De nieuwe data staan hieronder. Mochten de maatregelen verder worden verlengd, dan zullen we de agenda wellicht nogmaals aanpassen.

Dit jaar staan er wederom verschillende activiteiten gepland voor onze adoptieouders en donateurs. De uitnodigingen worden t.z.t. verzonden naar de adoptieouders en donateurs.

Evenement
Op 17 juni zal er in Safaripark Beekse Bergen een evenement georganiseerd worden door studenten Dierverzorging van Curio VGG te Breda. Het Curio Wildlife Event is te bezoeken met een geldig entreebewijs voor het Safaripark.

Donateurs
Dit jaar is er op vrijdag 19 juni een exclusieve avondwandeling voor onze donateurs. Deze zal zijn in Safaripark Beekse Bergen.

Adoptiedagen
Alle adoptieouders krijgen jaarlijks een uitnodiging voor de adoptiedag. De data zijn per park verschillend. Dit jaar zullen zij op de volgende data zijn:

  • 6 september - Adoptiedag ZooParc Overloon
  • 12 september - Adoptiedag AquaZoo Leeuwarden
  • 13 september - Adoptiedag Safaripark Beekse Bergen (Bronzen vrienden)
  • 20 september - Adoptiedag Safaripark Beekse Bergen (Zilveren, Gouden en Platinum Vrienden)
  • 27 september - Adoptiedag Dierenrijk

Busreis
De jaarlijkse busreis voor de Gouden en Platinum Vrienden zal dit jaar zijn op zondag 11 oktober. De bestemming is nog even een verrassing!

Nieuwsoverzicht