Vrijwilligers gezocht - AquaZoo Leeuwarden

21 december 2019

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR AQUAZOO LEEUWARDEN

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons enthousiaste team vrijwilligers in AquaZoo Leeuwarden.

Educatie en voorlichting
Als vrijwilliger in AquaZoo word je ingezet bij verschillende activiteiten op het gebied van educatie en voorlichting. AquaZoo richt zich voornamelijk op gezinnen met kinderen.

Profiel vrijwilliger
Als vrijwilliger in AquaZoo Leeuwarden:
- ben je enthousiast en gemotiveerd.
- ben je representatief.
- vind je het leuk om met mensen te werken.
- ben je bereid om informatie over dieren te leren en heb je daar ook de tijd voor.
- vind je het leuk om wetenswaardigheden over te brengen op bezoekers van verschillende leeftijden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatiebrief en C.V. naar info@aquazoofriesland.nl o.v.v. vrijwilliger of meld je aan voor de voorlichtingsbijeenkomst op 29 januari 2020 om 16.00 uur. Aanmelden kan via stichtingswildlife.azf@gmail.com.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met Stichting Wildlife via info@stichtingwildlife.nl.