Adoptiedag

Als adoptieouder krijgt u een uitnodiging voor de jaarlijkse adoptiedag. Hieronder vindt u meer informatie over de adoptiedagen.

Indeling adoptiedag

Door diverse omstandigheden kan de adoptiedag jaarlijks verschillen. Over het algemeen wordt er gestart met een gezamelijke ontvangst. Hierna zijn er kijkjes gepland bij de diersoorten en is er vrije tijd om het park te ontdekken. U kunt deelnemen met vier personen in totaal!

Tijdens de dag krijgt u bonnen mee om in te leveren bij de horeca voor iets lekkers of er is een gezamelijk lunchmoment. Verder wordt er voor een uitrijticket/munt gezorgd en kunt u de rest van de dag in het park verblijven.

Kijkje bij uw dier(soort)

Tijdens de adoptiedag gaat u met de verzorger/vrijwilliger een kijkje nemen bij uw dier(soort). Hierbij krijgt u allerlei informatie en kunt u vragen stellen.

De kijkjes zullen gedurende de dag plaatsvinden. De rest van de dag kunt u in het park verblijven en de overige dieren op eigen gelegenheid ontdekken. 

De indeling en mogelijkheden van de adoptiedag kunnen van jaar tot jaar verschillen. Wat er tijdens de adoptiedag mogelijk is bij uw diersoort is o.a. afhankelijk van de diersoort, de locatie en de verzorgers en kan dus van jaar op jaar verschillen. 

Data adoptiedagen 2021

De data voor 2021 worden begin 2021 bekend gemaakt via de website, facebook en de nieuwsmail. 

ZooParc Overloon - 
AquaZoo Leeuwarden - 
Safaripark Beekse Bergen -
Dierenrijk - 

Uitnodigingen adoptiedag 

De uitnodigingen zullen t.z.t. per email worden verzonden. U kunt zich dan opgeven via een link in de email. Vergeet u niet op te geven voor de sluitingsdatum. Aanmeldingen na de sluitingsdatum kunnen niet meer worden verwerkt. 

Hieronder zal per park worden vermeldt wanneer de email verzonden is en tot wanneer u kunt opgeven.

ZooParc Overloon - Datum volgt 2021
Verzonden: -
Opgeven tot:-

AquaZoo Leeuwarden - Datum volgt 2021
Verzonden: -
Opgeven tot: -

Safaripark Beekse Bergen Bronzen Vrienden - Datum volgt 2021
Verzonden: -
Opgeven tot: -

Safaripark Beekse Bergen Zilveren Gouden Platinum Vrienden - Datum volgt 2021
Verzonden: -
Opgeven tot: -

Dierenrijk - Datum volgt 2021
Verzonden: -
Opgeven tot: -

Enquête

Na de adoptiedag zal er een korte enquête worden verzonden naar de deelnemers. Hierin kunt u ons feedback geven op de adoptiedag.