Adoptiedag - Adoptieavond

Als adoptieouder krijgt u een uitnodiging voor de jaarlijkse adoptiedag of adoptieavond. Hieronder vindt u meer informatie.

Indeling 

Tijdens de adoptiedag of adoptieavond wordt u als adoptieouder in het zonnetje gezet. Door diverse omstandigheden kan de indeling jaarlijks verschillen. Over het algemeen wordt er gestart met een gezamelijke ontvangst. Verder zijn er verschillende momenten met de dierverzorger bij de diersoorten. U krijgt allerlei informtie over de dieren en kunt uiteraard alle vragen stellen. Verder is er vrije tijd om het park te ontdekken. U kunt deelnemen met vier personen in totaal!

Tijdens de dag krijgt u bonnen mee om in te leveren bij de horeca voor iets lekkers of er is een gezamelijk lunchmoment. Verder wordt er voor een uitrijticket/munt gezorgd en kunt u de rest van de dag in het park verblijven.

Indeling per park

Om een globaal beeld te geven van het adoptiemoment in elk park, staat hieronder een voorlopige opzet. (Uiteraard is dit geheel onder voorbehoud)

Safaripark Beekse Bergen: Welkom vanaf 14 uur - Park sluit 17 uur, wandelsafari exclusief geopend voor adoptieouders in de avond - kijkjes adopties tussen 17:30 en 21:00 uur - Einde 21:30 uur.
Dierenrijk: Welkom vanaf 18 uur - Park exclusief geopend voor adoptieouders - Kijkjes adopties tussen 18:30 en 21 uur - Einde 21:30 uur.
ZooParc Overloon: Welkom 9:30 uur - Kijkjes gedurende de dag - Park sluit 17:30 uur.
AquaZoo Leeuwarden: Welkom 10 uur - Kijkjes gedurende de dag - Park sluit 17 uur.

Kijkje bij uw dier(soort)

Tijdens de adoptiedag gaat u met de verzorger/vrijwilliger een kijkje nemen bij uw dier(soort). Hierbij krijgt u allerlei informatie en kunt u vragen stellen.

De kijkjes zullen gedurende de dag plaatsvinden. De rest van de dag kunt u in het park verblijven en de overige dieren op eigen gelegenheid ontdekken. 

De indeling en mogelijkheden van de adoptiedag kunnen van jaar tot jaar verschillen. 

Data adoptiedagen 2021

De data voor 2021 zijn onder voorbehoud:

Adoptieavond Safaripark - Vrijdag 18 juni 2021
Adoptieavond Dierenrijk - Zaterdag 19 juni 2021
Adoptiedag ZooParc Overloon - Zondag 19 september 2021
Adoptiedag AquaZoo Leeuwarden -  Zaterdag 25 september 2021

Uitnodigingen adoptiedag 

De uitnodigingen zullen t.z.t. per email worden verzonden. U kunt zich dan opgeven via een link in de email. Vergeet u niet op te geven voor de sluitingsdatum. Aanmeldingen na de sluitingsdatum kunnen niet meer worden verwerkt. 

Twee weken voor aanvang van de adoptiedag/adoptieavond krijgen de deelnemeners een reminder met meer details per email. 

Hieronder zal per park worden vermeldt wanneer de email verzonden is en tot wanneer u kunt opgeven.

Safaripark Beekse Bergen - Vrijdag 18 juni 2021 - Middag en avond
Verzonden: -
Opgeven tot: -

Dierenrijk - Zaterdag 19 juni 2021 - Avond
Verzonden: -
Opgeven tot: -

ZooParc Overloon - Zondag 19 september 2021
Verzonden: -
Opgeven tot:-

AquaZoo Leeuwarden - Zaterdag 25 september 2021
Verzonden: -
Opgeven tot: -

Enquête

Na de adoptiedag zal er een korte enquête worden verzonden naar de deelnemers. Hierin kunt u ons feedback geven op de adoptiedag.