Vrijwilligers gezocht - ZooParc Overloon

Stichting Wildlife is op zoek naar nieuwe vrijwilligers om het team in ZooParc Overloon te versterken.

Iedereen die enthousiast is over dieren en graag met mensen omgaat, kan zich aanmelden om vrijwilliger voor de stichting te worden in ZooParc Overloon. Er wordt gezocht naar mensen die minimaal een paar dagdelen per maand beschikbaar zijn. De werktijden worden altijd in overleg vastgesteld.

Om met de nodige kennis en zelfvertrouwen aan de slag te kunnen gaan, krijgt iedere vrijwilliger een opleiding aangeboden door de stichting. Na het met succes voltooien van de opleiding weten de vrijwilligers alles wat nodig is om aan de slag te gaan. De opleiding bestaat uit een aantal modules. De basiscursus start in februari en beslaat circa drie maanden.

Op zondag 17 januari is er een informatiebijeenkomst. Opgeven kan via: stichtingwildlife@gmail.com

Klik hier voor meer informatie