Benefietdag in Dierenrijk

Op zondag 25 juni wordt er in Dierenrijk door Stichting Wildlife een benefietdag georganiseerd. Tijdens deze dag laten de enthousiaste vrijwilligers van Stichting Wildlife u Dierenrijk extra bijzonder beleven: het is namelijk mogelijk om tegen betaling deel te nemen aan leuke activiteiten!

Bijzondere activiteiten
Wat dacht u van een kijkje in de voerkeuken? Of een rondleiding door Dierenrijk? Ook kunt u een kinderfeestje vieren, spelen in het ballenzwembad met prijzen of meedoen aan de loterij en veiling! De opbrengst van de activiteiten komt geheel ten goede aan de bescherming van verschillende dieren in de natuur.

Wilt u meedoen aan een van deze extra bijzondere activiteiten in Dierenrijk én wilt u een goed doel steunen? We zien u graag op de benefietdag van Stichting Wildlife! Dierenrijk is 25 juni geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie >